מבוא

כוסות שייק הן קטנות, נוחות ובריאות. הם מושלמים לחטיף מהיר בדרכים או להחלפת ארוחה. הם יכולים לשמש כדי להחליף או להשלים את ארוחת הבוקר, הצהריים או הערב שלך.

כוסות שייק מכילות לרוב אבקת חלבון וירקות. אתה יכול להשתמש בהם כחלופה לשייק חלבון מסורתי מכיוון שהם ממלאים יותר ויש להם יותר סיבים מאשר שייקים רבים.

כוסות שייק יכולות להיות גם דרך מצוינת להגניב פנימה כמה ירקות שאולי לא תאכל אחרת. פעמים רבות הירקות בכוסות שייק קוצצים לחתיכות זעירות כך שאין להם טעם של ירקות בכלל!

כוס שייק הוא משקה שעשוי מפירות, ירקות ויוגורט קפואים או טריים. היא נקראת גם קערת שייק מכיוון שהיא דומה לקערת גלידה טיפוסית.

ניתן להגיש בשתי דרכים: 1) כמנה אישית עם המרכיבים מעל ו-2) כקערה גדולה כשהמרכיבים מעורבבים יחד.

הראשון פופולרי יותר לארוחת בוקר או חטיף אחר הצהריים. השני פופולרי יותר לארוחת ערב או לקינוח.

שייק בננה קפוא עם חמאת שקדים

כוסות שייק נהדרות לאנשים בדרכים. הם ניידים, בריאים וטעימים!

זהו שייק בננה עם חמאת שקדים. זה מושלם לארוחת בוקר או חטיף בצהריים.

מה שאתה תצטרך:

1 בננה קפואה

1 כפית חמאת שקדים

1 כוס חלב (או חלופי חלב)

2 כפות סוכר קוקוס (לא חובה)

גביע השייק: שייק בננה קפוא עם חמאת שקדים הוא מתכון לשייק בננה קפוא בריא, פשוט וטעים. הוא עשוי מבננות קפואות, חמאת שקדים, חלב שקדים לא ממותק ודבש. זהו מתכון מהיר וקל שניתן להכין לארוחת בוקר או כנשנוש אחר הצהריים.

בשייק הזה יש את כל החומרים המזינים של בננה אבל בצורה קרמית ועשירה שתוכלו ליהנות ממנה בכל שעה ביום. המרכיבים כולם טבעיים ובריאים כך שזה נטול רגשות אשם!

תות שדה ונוטלה פראפה

הנוטלה פראפה הוא משקה טעים ובריא. המשקה מורכב מתותים, בננות, קרח, נוטלה וחלב. זה נעשה על ידי ערבוב כל המרכיבים יחד בבלנדר.

היתרונות של המשקה הזה הם שהוא קל להכנה וטעמו נהדר. המרכיבים גם לא יקרים מדי. ניתן להכין עם כל סוג חלב שתרצו כך שניתן לשנות את הטעם אם תרצו. זה גם מאוד פשוט לנקות לאחר הכנת המשקה הזה, כי אין הרבה כלים מעורבים בתהליך.

גביע שייק: פראפה תות ונוטלה – פראפה תות, נוטלה פראפה

רכיבים:

– 1 כוס תותים

– 1 כף נוטלה

– 2 כוסות קוביות קרח

– 2 כפות סוכר או דבש (לא חובה)

– 1/2 כוס חלב (כל סוג)

שייק תה ירוק מאצ'ה

אני הולך לדבר על כוס השייק האהובה עלי, שייק התה הירוק. זוהי דרך בריאה וטעימה להתחיל את היום.

הבסיס של המשקה הזה הוא כוס קוביות קרח. אני אוהב להשתמש בבננות קפואות כי הן נותנות לשייק את העקביות והמתיקות שלו, אבל אתה יכול להשתמש בכל פרי שאתה אוהב גם בשביל זה. לאחר מכן אני מוסיפה בערך 1/4 כוס דבש למתיקות ואז אני ממלאת אותו בקצת חלב שקדים או חלב קוקוס, מה שאתה מעדיף. לבסוף אני מוסיפה מעט אבקת מאצ'ה שעשויה מעלי תה ירוק שנטחנו לצורת אבקה.

תה ירוק מאצ'ה הוא משקה פופולרי ביפן. הוא עשוי מעלי תה ירוק טחונים שאינם מותססים, אלא מאודים ומיובשים. מאצ'ה שותים במשך מאות שנים בסין, יפן וקוריאה.

אבקת מאצ'ה היא אבקה עדינה של צמח התה הירוק בעל העלים המלאים Camellia sinensis. הוא משמש כמרכיב במאכלים ומשקאות קולינריים שונים, או כתוסף בריאות לשיפור הבהירות הנפשית, החיוניות ואריכות ימים.

מנגו בריא לאסי

מנגו לאסי הוא משקה הודי מסורתי, העשוי מיוגורט, עיסת מנגו ותבלינים. זהו משקה מרענן שניתן להגיש קר או חם.

מנגו לאסיס מיוצר באופן מסורתי עם מנגו טרי ומרכיבים כמו יוגורט, סוכר ותבלינים.

אבל במתכון הזה אנחנו הולכים להשתמש במנגו קפוא במקום טרי כדי להקל עליכם.

מנגו לאסי הוא משקה הודי פופולרי. הוא עשוי מנגו, יוגורט ותבלינים. אחת הווריאציות הפופולריות ביותר של המשקה הזה היא מנגו לאסי עם הל. המתכון הזה הוא גרסה בריאה של מנגו לאסי עם הל וניתן להגיש אותו כשייק או כלאסי.

רכיבים:

1 כוס (240 מ"ל) מחית מנגו

1 כוס (240 מ"ל) יוגורט וניל

1/2 כפית אבקת הל

2 כפות דבש (לא חובה)

קוביות קרח